Fall


Enten jeg vil eller ikke, må jeg fastslå at høsten er her for fullt. Kulde, regn og vind er ikke akuratt noe jeg er så veldig glad i.Men på en annen side er det veldig koselig også. Å komme hjem til en kopp te og sette seg under et varmt ullpledd. Å legge seg på kvelden å høre at regner plasker i taket. DET for meg er ordentlig høst. 

Ellers har jeg kommet meg godt i gang med rutinene nå, med tanke på trening, skole og lekser. Nå har ikke vi så mye av lekser på media, noe som er veldig deilig. Jeg ble ferdig med et prosjekt i dag, hvor jeg har laget en stillbildefilm av broren min og jeg ble super fornøyd. Så vi får håpe jeg får en grei karakter. Fredagen ser jeg veldig frem til, jeg og Amalie skal nemlig besøke en felles venn som vi ikke har sett på lenge. 
  0 kommentarer på "Fall"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

hits